Forside Nyheder

Startknap til Windows 8 er en storsællertEn af de ?features?, som rigtig mange mennesker har brokket sig over ved Windows 8, er den manglende Start-knap. Men en tredjeparts-app kan nu give dig den tilbage.


Mange Windows-brugere er stadig ikke helt overbeviste om, at det nye Start-interface (også kendt som The Interface Formerly Known As Metro) er en god erstatning for den velkendte startmenu.


Det har fået det lille software-firma Stardock til at lave Start8, en lille app til 30 kroner (fem dollar), der giver dig startknappen og startmenuen tilbage i Windows 8. Den ligner sågar startmenuen fra Windows 7.


Ifølge USA Today er det en voldsomt populær app. Folkene hos Stardock har fortalt avisen, at de har solgt i titusindvis af installationer af den lille app. Trial-versionen er også revet væk. Du kan læse mere om Start8 HER.


Samsung har også tidligere meldt ud, at de vil installere en startknap som en særlig Samsung-feature på deres Windows 8-maskiner.

Annonce