Forside Indhold og distribution Film

Stofa: Vi har en Netflix-dræber

 



 


Stofa-kunder kan prøve den nye Netflix-dræber i gratis i 2 måneder.


Forleden dag kunne Stofa annoncere, at de også er klar med en streaming-tjeneste ala Netflix, bortset fra at Stofa kun sælger til egne kunder.


Stofa tager nu de helt store ord i brug, når deres nye streaming-tjeneste skal sælges overfor kunderne. Det er ikke blot en konkurrent til Netflix, men noget de mener vil få Netflix til at ligne et vattet tilbud.


Kabel-tv distributøren kalder nemlig selv deres nye streaming-tjeneste for film- og tv-serier for en Netlix-dræber. Det skriver TV 2 Beep.


“Test Stofas Netflix-dræber gratis i 2 måneder. Nyhed til dit WebTV: Se masser af live tv og hele C More Film pakken med fede film og hitserier fra blandt andet HBO i 2 måneder kvit og frit”, skriver Stofa i emailen.


 



 


Stofa Smart WebTV


Den nye “Netflix-dræber” hedder Smart WebTV, og koster kr. 99/måned. Dette inklusiv de seks filmkanaler fra C More.


Stofa lokker bl.a. med HBO-indhold, eksempelvis vil det være muligt at følge nye afsnit af populære serier som for eksempel Game of Thrones blot 24 timer efter den amerikanske premiere.


Smart WebTV er kun for Stofa-kunder, så der er nok ingen risiko for at de ligefrem tager “livet” af Netflix i Danmark.

Annonce:
Forrige artikelApple tilføjer seks nye Samsung-enheder til retssag
Næste artikelSony smartphones indtog 3. pladsen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.