Forside Baggrund

Styr elpærene fra Apple-enhederne

 


 


Opdateret kl. 18:30


Philips er klar med en serie LED-pærer, der integrerer med iPhone, iPad og iPod Touch (og Android). Med farveskifte, timer, vækning og meget mere.


Philips og Apple introducerer ny æra inden for belysning. Du behøver bare en app på din Smartphone og Philips nye LED-pærer, så styrer du selv lyset i huset.


“Philips hue revolutionerer belysning. Den skaber en helt ny måde at opleve og bruge belysning på. Ligesom telefoner, medier og underholdning er blevet revolutioneret af den digitale teknologi, kan vi nu også personligøre belysning og få glæde af et utal af applikationer. Vi fortsætter med at redefinere mulighederne inden for LED-teknologi, og hue flytter grænserne – ikke kun ved at tilbyde en fantastisk kvalitet i belysning, men også ved at digitalisere belysning og vise, hvordan det kan integreres med vores hjem og øge kvaliteten i vores hverdag”, siger Philips marketingdirektør i Norden, Keith van Schooten.


LED er energibesparende belysning, og med dagens nyhed gør Philips det muligt både at justere nuancerne i hvidt lys og skabe farver i en og samme pære.


 


 
 Bestem selv farven på lyset


 


Sluk lyset selvom du ikke er hjemme


?Philips hue? kan sættes op på få minutter. Den intuitive app giver dig mulighed for at kontrollere belysningen i hjemmet.


For eksempel dæmpe lyset med et enkelt klik på telefonen, men også styre belysningen væk fra hjemmet. Fx kan du ?time? programmer til at styre dine daglige rutiner ? alt sammen gennem et brugervenligt og intelligent program.


App?en til ?Philips hue? indeholder også pre-indstillede belysninger. Altså en form for ?opskrifter? på godt lys. De er skabt ud fra Philips undersøgelser af, hvordan kroppen biologisk påvirkes af belysning. Pærernes lys tilpasser sig disse scenarier og hjælper brugeren med at slappe af, læse, koncentrere sig eller få energi.


 



Startpakke med 3 pærer og bridge til husets WiFi


 


Derudover kan ?Philips hue?:



 • Gemme yndlingsbelysning i alle rum eller tidspunkt samt genfinde dem
  øjeblikkeligt
 • Bruge ethvert billede på telefonen som farvepalet til at male rummet med
  lys og genopfriske gode minder
 • Justere hvidt lys fra varme toner til kølig belysning
 • Skabe en stemning eller fuldende indretningen med alle regnbuens farver
 • Kontrollere og monitorere hjemmets belysning for at øge sikkerheden i
  hjemmet
 • Indstille timere for at hjælpe med at styre daglige rutiner
 • Bruges som ?lys-vækkeur? og omvendt til at falde i søvn til med
  dæmpende belysning

?Philips hue? kommer fra 2013 også med andre sokkeltyper/fatninger.


 



Styr lyset i børneværelset


 


Apps


Download hue app?en for at opleve belysning på en helt ny måde. Android-brugere kan også være med. Philips er klar med en beta-udgave af en app, der kan styre Philips hue.


Hent Android BETA


Hent Apple iOS udgave 


 


 


  


 


 


 


Pris og tilgængelighed


?Philips hue? forhandles eksklusivt i Apple-butikker og på Apple.com


En startpakke indeholder tre LED-pærer, som nemt kan sættes i eksisterende lampefatninger samt en ?bridge?, som man sætter i sin wifi-router.


Prisen for startpakken er kr. 1.490,- inklusiv levering. Kan købes i Apples danske netbutik


Ekstra pærer kan købes for kr. 479,- inklusiv levering her

Annonce