Forside Indhold og distribution Film

Voddler vil sælge film


 


Den svenske streaming-tjeneste Voddler går nu også ind på markedet for salg af film, som du kan bruge på alle dine enheder.


Voddler er mest kendt som en leverandør af gratis film, til streaming på computer, smartphone eller tablet. De gratis film betalt af reklamer før og efter filmene, med mulighed for at slippe for reklamerne via et betalt abonnement. Men nu går de også ind på markedet for filmkøb.


Køb dine film en gang, få adgang til det overalt. Eller næsten overalt, for der kan være forskelle på hvilke enheder de købte film må afspilles på. Hvilke afspiller-enheder en film kan afspilles på afhænger af rettighedsejeren, så nogle film vil kunne spilles på alt, andre eksempelvis kun via computer.


Det er valgfrit om man vil downloade filmen til brug uden internet, eller lade den ligge hos Voddler til streaming. Dermed er Voddler den første VOD-service i Norden, som kan tilbyde såkaldt “cloud-baseret indkøb” for film, hvor filmene bliver liggende i skyen. Vælges senene download, kan det gøre det på op til fem forskellige computere.


Voddler er tilgængelig i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Spanien.


Ved lanceringen tilbyder Voddler over 200 film til køb, herunder både nye udgivelser og klassikere. Listen vil nu vokse, efterhånden som flere købsrettigheder er licenseret.

Annonce