Forside Nyheder

XBMC 12 lanceret i betaversionEn af de mest udbredte platforme til HTPC-entusiaster, XBMC, er nu ude i en ny beta-version.


Der er tale om den 12. udgave af platformen, der har fået navnet Frodo. Ikke efter ham i Ringenes Herre, men efter en af de første udviklere, der kom med på XBMC-holdet.


Der er en del interessante nye features i denne beta-udgave. Blandt andet understøtter XBMC nu Android-platformen, hvilket betyder at folk med diverse Android-baserede enheder kan benytte en god portion nørderi til at få dem til at spille med i ens hjemme-setup.


AirPlay-funktionen er også blevet forbedret, og XBMC understøtter nu den diminutive Linux-box Raspberry Pi, som man dermed kan lave om til et mediecenter.


Denne udgave samler også op på ting, der er blevet tilføjet til platformen over de seneste måneder, såsom understøttelse af HD-lyd med standarder fra DTS og Dolby.


Du kan læse mere om XBMC 12 ?Frodo? HER.

Annonce:
Forrige artikelApple-brugere må vente på HBO
Næste artikelHBO Nordic går i luften i disse dage
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.