Forside Nyheder

Xbox Video Store-film kan ikke ses på WP8


Microsoft har stadig ikke bundet alle dele af deres økosystem sammen.


Microsoft har gjort en hel del ud af, at det nu er den samme Windows 8-kerne, der findes på Windows Phone, Xbox og pc?er. De har også lanceret SmartGlass, der skulle binde disse platforme endnu mere sammen.


Men det virker ikke helt. Den netop lancerede Xbox Video Store er ikke forbundet til Windows Phone 8, skriver Windows Phone Central. Hvis man køber en film i Xbox Video Store kan den nemlig ikke afspilles på Windows Phone 8-enheder.


Microsoft anerkender dette på deres supportsider, hvor de skriver, at ?Windows Phone 8 p.t. ikke understøtter lejet eller købt indhold fra Xbox Video Store??men at man kan gå over på Windows Phone Feature Suggestions-siden og foreslå det som en feature i fremtiden.

Annonce