Forside * Nyheder

Biograf på første klasse


 


Nu tilbyder CinemaxX også en “First Class” biografsal, med komfort og servering.


CinemaxX Aarhus har fået 3 nye sale og CinemaxX introducerer ved denne lejlighed et helt nyt biografkoncept. Nu kan du nu få dine filmoplevelser på første klasse.


Hos CinemaxX betyder ?First Class? først og fremmest komfort. I den specielle sal er der få, men til gengæld store bløde luksusstole med benstøtte og et lille bord til drikkevarer og andet. Ønsker du noget til filmen, bestiller du dette hos salens vært, som sørger for, at din ordre bliver serveret til dig ved din plads inden filmstart.


?Vores mål er hele tiden at hæve standarden for biografoplevelsen, og dette nye koncept er bare en af de måder, vi kan give publikum en oplevelse udover det sædvanlige? fortæller adm. direktør i CinemaxX, Kim Brochdorf.


På menukortet findes den traditionelle gang popcorn og sodavand, men du kan også bestille kølig Champagne, gin/tonic, rødvin og en kop kaffe med marcipanbrød med mere.


Hos CinemaxX er sal 10 nu en biografsal med kun 36 luksussæder, hvor der efter normal god standard ville være 90 sæder.


Den nye sal åbner d. 23/12, med Hobitten som en af filmene på programmet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.