Forside CES CES 2013

Disse 7 områder vil have fokus på CES


 


Organisationen bag CES ser disse 7 nøgleområder, som værende dem der vil være i fokus på årets elektronik-udstilling.


Januar er kun få dage gammel, når CES slår dørene op til årets elektronikudstilling i Las Vegas. CES er den toneangivende elektronik-udstilling i verden, der hvor flest nyheder præsenteres og årets tendenser afsløres.


Det er her at vi får alle produktnyhederne at se, dem der kommer i butikkerne senere på foråret. Men hvad vil have fokus i år blandt udstillerne? – Jo, det har CEA, organisationen bag CES, et bud på.


De 7 tendenser på CES 2013 vil være:


 


1. Tablets og smartphones


Måske ikke den største nyhed, elektronikverdenen har allerede stor fokus på disse produkter. Men de vil også fylde godt op på CES, for vi har slet ikke sat sidste kapitel i den udvikling endnu.


Den dynamiske duo bliver de kaldt, fordi de trækker læsset i forhold til omsætning og indtjening i branchen for tiden.


 


2. Mobil innovation


Der foregår en kamp om at finde nye måder, hvorpå mobil-produkterne kan differentieres fra konkurrenterne, og det betyder nye anvendelsesmuligheder.


På CES vil vi se flere bud på hvad mobilen også kan bruges til.


 


3. Health & fitness


Sundhed, helbred og motion er et område i vækst indenfor forbrugerelektronikken, og vi vil se produkter i denne kategori smelte mere og mere sammen med den øvrige elektronik.


Dækker fra livsstil til livredning.


 


4. Bilelektronik


Nu er det ikke nok med en GPS eller en iPod dock i bilen, snart smelter produkterne også sammen på nye måder her, og smartphones mv. integreres mere og mere.


Organisationen bag CES har afsat mere plads i år, vil at producenterne kan demonstrere nogle af de mange nye muligheder.


 


5. UHD, UHDTV, Ultra HD eller 4K


Den firedobbelte opløsning af 1080P (Full HD) benævnes Ultra HD.


På CES 2013 ventes mange bud på produktioner til denne opløsning, især display af forskellig art samt opskallerende blui-ray afspillere mv.


Det skal blive interessant at se hvad de fire store, Samsung, LG, Sony og Panasonic bringer med af nyt på det område.


 


6.  Connected


Vi har haft “connected tv” som Smart TV i et stykke tid nu, og vi begynder også at se en integration med andre produkter i hjemmet.


Mere og mere udstyr, som hvidevarer mv. kobles på nettet, og snakker sammen med de øvrige elektroniske produkter, også smartphone og tablet.


Hele det område ventes der mere om på CES.


 


7.  Applikationer


CES 2013 ventes at blive intet mindre end verdens største udstilling for applikationer.


Apps til smartphones, tablets, TV og computere. Vi er omgivet af dem, og CES vil vise mange flere af dem der gør hverdagen nemmere, sjovere og mere behagelig.


 


Følg os på CES 2013


Til januar rykker recordere.dk redaktionen til Las Vegas, så vi er klar til at rapportere fra de mange nyheder direkte fra messegulvet.


Følg nyhederne, vi samler op i TEMA CES 2013.

Annonce