Forside Indhold og distribution Musik

DR klar med musiktjeneste


Duné. Foto: Rasmus Bak / DR


 


Ny musikunivers åbner på dr.dk. Læs om de 200.000 kunstnere, hør musikken fra radioen og gå på opdagelse i diskoteket.


DR åbner nu sluserne for et nyt musikunivers på dr.dk. På sitet er det muligt at høre musiknumrene fra radioen og samtidig gå på opdagelse i en lang række oplysninger, artikler, videoer, fotos med mere om de enkelte numre samt kunstnerne bag.


Al den musik, som DRs dj?s hver dag udvælger og præsenterer lytterne for via playlisterne og i DRs mange musikprogrammer, kan man høre med et klik eller touch, da sitet også er tilgængeligt på mobilen.


?Med det nye musiksite sikrer vi, at DRs opgave og rolle som musikformidler bliver styrket. Specielt yngre målgrupper orienterer sig om musik via de digitale medier, og med musiksiderne kan vi gøre en ny generation opmærksomme på mængden, bredden og kvaliteten af de mange og varierede musiktilbud, vi har i radioen,? fortæller DRs redaktør for digital radio Erik Henz Kjeldsen.


Udover musikken er mange af oplysningerne fra DRs omfattende diskotek også lagt ud til brugerne. Sitet åbner med flere end 200.000 sider, en for hver kunstner og sang, der er blevet spillet siden 2010. Formålet med det nye site og de forbedrede playlister er også at give internetbrugerne adgang til musikoplevelserne på DRs kanaler.


Sitet kan opleves på dr.dk/musik og er også optimeret til mobil.


 

Annonce