Forside Nyheder

Google Maps-App storhitter i App Store


Man kunne næsten have forventet det, men Google Maps er et kæmpehit blandt iPhone-ejere. App?en strøg til tops på App Stores hitliste over mest populære gratis-apps næsten med det samme, da den blev tilgængelig.


Og brugerne kan næsten ikke få armene ned. I skrivende stund har mere end 15.000 mennesker anmeldt app?en, og den får næsten 100% positive omtaler.


Til sammenligning har Angry Birds Star Wars kun 12.529 anmeldelser (Den seneste version har endda kun 2.491) og den gratis version af samme spil har sølle 206 anmeldelser. De fleste af ovennævnte anmeldelser er dog positive.


Google har i øvrigt også annonceret, at der er et Software Development Kit på vej til den nye version af Google Maps, så andre appudviklere kan integrere softwaren. Apple fortsætter dog formentlig med at bruge deres egne kort til Siri med videre.

Annonce