Forside Indhold og distribution Film

HBO fjerner binding i en periode


 


HBO fjerner binding i en periode


HBO Nordic har lyttet til den store utilfredshed fra brugerne, og fjerner nu i en periode den tvungne binding på 6 måneder.


HBO Nordic forsøger nu at komme utilfredsheden med seks måneders binding i møde. Ikke med en permanent løsning, men hvis man tilmelder sig nyhedsbrev inden 31. december, og melder sig til tjenesten kan man inden 31. januar melde fra igen, og så ikke skulle betale eller binde sig yderligere.


Nedenfor kan man læse hvad HBO Nordic skriver på sin hjemmeside.


 Her er informationen fra HBO Nordics hjemmeside


Vigtig information fra HBO Nordic


Sidste uge begyndte vi gradvist at åbne op for vores tjeneste på hbonordic.com. Hvis du endnu ikke har modtaget en værdikode, vil du modtage en inden længe som giver dig mulighed for at abonnere på tjenesten.


HBO tilbyder et uovertruffent udbud af nye og klassiske serier fra HBO og andre distributører. Vi vil løbende tilføje flere serier og film til vores tjeneste. I de kommende måneder har vi premiere på nye serier og sæsoner som Banshee, Girls sæson 2, Enlightened sæson 2 og Game of Thrones sæson 3.


Vores tjeneste er nu tilgængelig på PC, Mac, Android smartphones og tablets, Samsung SmartTV (serie 7, 8 og 9) samt iPhone, iPod og iPad. Vi bliver løbende tilgængelige igennem nye apps og platforme.


Vi tilbyder i øjeblikket HD på Samsung SmartTV. Vi vil inden længe kunne tilbyde HD-kvalitet på PC og Mac også. Andre enheder følger derefter.


Nogle af jer har givet udtryk for utilfredshed over ikke at kunne prøve vores tjeneste uden samtidig at binde sig. Vi har lyttet til jer. Derfor tilbyder vi jer nu mulighed for opsige jeres abonnement inden d. 31. Januar 2013 uden at betale eller at binde jer yderligere.


Dette tilbud er eksklusivt for de der tilmelder sig vores nyhedsbrev på hbonordic.com før d. 31. December 2012.


Endnu engang tak for din interesse i vores tjeneste.


De bedste hilsener,
HBO Nordic

Annonce