Forside CES CES 2013

Inflation i 4K-tv – 110 tommer på vej


Amerikanske Westinghouse er et af de mest klassiske firmaer i USA. De blev dannet i 1886, og var de første, der fik patentet på vekselstrøm, som de købte af Nikola Tesla.


De ejer også medieimperiet CBS. Men Westinghouse laver også tv-apparater, og har i mange år stået i skyggen af konkurrenterne ude fra fjernøsten. De er kendte i USA for at være et budget-mærke, der laver billige flad-tv?er, der både varierer i størrelse og kvalitet.


Nu er Westinghouse imidlertid kommet i søgelyset, fordi de har annonceret en af deres nyheder, der vil blive vist frem på CES i januar. Og det er et LED-TV i 4K-opløsning på hele 110 tommer. Og det er som bekendt 26 tommer mere end det Sony-tv, som japanerne viste frem på IFA, og som vi skrev om forleden, eller nogle af de andre 84-tommer-fjernsyn, der blev vist frem der.


Westinghouse vil hverken sige noget om pris eller lancering, men lover, at der vil være flere detaljer at hente til CES. Og der er Recordere naturligvis på pletten som altid.

Annonce