Forside Baggrund

Julen 2012: Her er elektronikgaverne


 


Apple iPad vil hitte under juletræet i år. Se de øvrige bud fra Elgiganten, på hvad der sælger i år af de elektroniske julegaver.


Traditionen tro vil vi gerne have julegaver med strøm på, og skal man tro de foreløbige jule-indkøb i Elgigantens 29 varehuse landet over, så er det nogle helt bestemte gadgets, der havner under juletræerne i år.


?Det er tydeligt, at danskerne i år har en vældig lyst til at give elektronik og gadgets til jul. Uden at ødelægge jule-overraskelsen for folk, så kan jeg vidst godt afsløre, at der især er rift om smartphones, tablets og kapselkaffemaskiner,? fortæller adm. direktør i Elgiganten Peder Stedal.


Men det er ikke kun tablets og smartphones, der ligger højt på årets ønskelister. Også fladskærme fortsætter med at være populære som gaver til hele familien.


?Vi har mange kunder, der køber ny fladskærm op til jul, fordi de ved, at der kommer en masse hyggestunder med familien og godt fjernsyn i juledagene, så for mange er julen et oplagt tidspunkt at anskaffe sig den nye fladskærm,? lyder det fra adm. dir. Peder Stedal.


 


Top 5 for julen 2012 …


Elgigantens bud på danskernes top 5 i år, når det kommer til julegaver med elektronik er:  1. iPads  (iPad mini, iPad retina, iPad 2)
  2. Smartphones  (iPhone 5, iPhone 4S, Samsung Galaxy S3)
  3. Fladskærme  (SMART TV især)
  4. Nespresso-maskiner  (Nespresso U, Nespresso Gran Maestria)
  5. Spille-konsoller  (Playstation 3, Xbox 360 og Nintendo Wii U)

 


… plus filmtjenester.


Her fra recordere.dk vil vi gerne byde ind med en 6. kategori.


Med den enorme interesse der er for Netflix, YouBio, Viaplay og de øvrige film- og tv-tjenester lige nu, så tror vi at der også vil være en hel del af disse at finde under juletræet i år.


Det må blive populært i julen 2012 og give en afspiller med et start-abonnement til en filmtjeneste, eller bare et gavekort til en af de tjenester.

Annonce