Forside Produkter HiFi & Surround

Marantz forforstærker surround-kæmpe


 


Marantz AV7701 er den nyeste surround-kæmpe fra Marantz indenfor forforstærkere.


AV7701 hedder den nye surround-kæmpe fra Marantz, til dem der vil bygge et surround-system op af separate komponenter med adskildt forforstærker og effekttrin.


Der er tale om en forforstærker med 7.2 kanaler, og databladet prydes af næsten svimlende specifikationer. Vi kan nævne:  • 4K upscaling og 3D, Dolby TrueHD og DTS HD-Master Audio, Airplay, DNLA 1.5, Internet- og analog FM/AM radio.
  • Syv HDMI indgange, og hele tre HDMI udgange! Sidsnævnte kan fx bruges til et system i et andet lokale!.
  • Ni ægte balancerede XLR udgange, og selv en diskret opbygget pladespiller indgang, så du stadig kan hygge dig med dine vinylplader.

Det automatiserede Audyssey MultEQ XT Processing set-up system kalibrerer nemt forforstærkeren ud fra den medfølgende målemikrofon. Det er ifølge Marantz-importøren imponerende, så vellykket den slags avancerede rum-korrektion er blevet – og ikke til at undvære når det først er blevet afprøvet derhjemme.


Marantz’ diskret opbyggede HDAM forforstærker moduler varetager samtlige frekvenser fra 10 Hz til hele 100 kHz, og både DSD, WAV og FLAC filer afspilles med legende lethed.


Hele D/A konverteringen foregår i opløsninger op til 192kHz/24-Bit, og DSP´en foregår i en Analog Devices ADSP21487 chip, som er stærkt medvirkende til vellyden. Den store kobber indkapslede trafo er selvfølgelig særdeles strømstærk, og de enkelte indgange kan naturligvis navngives individuelt – og deres indgangsniveau forudindstilles.


Marantz AV7701 leveres i sort, og matchende effektforstærkere er MM7025 (2 kanals effektforstærker) og MM7055 (5 kanals effektforstærker).


  


Pris og tilgængelighed


Marantz AV7701 koster kr. 14.995,-


Forhandles af hififreaks.dk

Annonce