Forside Indhold og distribution Film

Netflix indgår eksklusiv-aftale med Disney


 


Netflix bliver Disneys eksklusive TV-partner i USA fra 2016, imellemtiden vil der dukke mere Disney-indhold op i Netflix.


Film- og tv via internet får et yderligere løft når den nye aftale imellem Walt Disney og Netflix er trådt fuldt i kraft. Netflix erstatter fra 2016 den amerikanske pay-tv kanal Starz, som Disneys eksklusive TV-partner.


Det betyder at fra 2016 kan Netflix vise premierefilm fra Disney eksklusivt, og aftalen inkluderer film fra studierne Pixar og Marvel. Det skriver avisen Financial Times.


Selvom der er 3 år endnu til den del af aftalen træder i kraft, så vil der dukke mere Disney-indhold op på Netflix i den mellemliggende periode. Det er titler som Dumbo og Alice in Wonderland.


At Disney skifter fra en traditionel TV-partner til Netflix er en fundamental ændring, der markerer at TV-kiggeriet begynder at flytte ud på internettet. Netflix indholdschef Ted Sarandos kalder det overfor avisen “et modigt skridt fremad for internet TV”.


Hvad aftalen betyder for Disney-indhold, på Netflix udenfor USA, vides endnu ikke.

Annonce:
Forrige artikelPS3 er verdens mest populære Netflix-afspiller
Næste artikelNuForce USB til digital audio konverter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.