Forside Indhold og distribution Film

Ny dansk Netflix-konkurent på vej


 


Er Netflix, YouBio, Viaplay, HBO, Headweb og Stofa ikke nok, så kommer her danske MoveeBox.


MoveeBox går live. Der er tale om en ny dansk streaming-tjeneste, med ambitioner om at gøre sig gældende i hele Norden.


Den amerikanske streaming-tjeneste, Netflix, kom på banen for godt en måned siden, og i går fulgte så YouSees modtræk, i form af en kampagne for YouBio. Serie-giganten HBO har for længst meldt sin ankomst, og Viaplay fra Viasat har længe bejlet til danskerne.


Allesamme kendte spillere – og nu stiller en helt ukendt, dansk-ejet, aktør sig op. Navnet er Scanavo A/S, der er blandt verdens største producenter af DVD- og Blu-Ray covers. Nu vil man imidlertid ikke levere omslag, men indhold – og det sker med produktet MoveeBox. Og selv om navnet giver mindelser om maskinen, man for år tilbage lejede sammen med sine videofilm, så er der tale om en moderne streaming-tjeneste.


  


Vil være den foretrukne hjemmebiograf


“MoveeBox? er et dansk udviklet produkt med det bedste indhold fra Norden til Hollywood. Således vil der allerede fra introduktionen være flere tusinde film og serier med danske undertekster eller dansk sprog – og der kommer mange flere til over de kommende måneder! ?Vores ambition er at blive familiens foretrukne hjemmebiograf med film til alle aldre. Vores vinkel på dette forretningsområde er, at vi kender filmindustrien indefra og vi tror på, at vi her igennem kan opbygge en tjeneste, der bliver mere attraktiv for den danske familie end det teleselskaberne og de multinationale selskaber tilbyder,” siger Niels Parsner, der er Salgsdirektør for MoveeBox-forretningen.


 


Både on demand (filmleje) og snart også abonnement.


MoveeBox er en box til streaming. Den købes på selskabets website www.MoveeBox.dk, og den er desuden på vej ud i landets store elektronikkæder. Herefter kan man købe sig til video on demand på to måder:


Leje af film enkeltvis og om kort tid, abonnement på månedsplan.


“Vi vil satse på kvalitet i indhold, service og funktionalitet – og vi lægger op til konkurrencedygtige priser, uden at være discount. Vi vurderer, at udvalget af film vil blive afgørende for kundernes valg af streaming-leverandør, og med vores positionering som familiens foretrukne valg, kommer vi til at udfylde det hul, som f.eks. Nintendo WII fyldte, dengang alle troede, at Playstation ikke kunne røres på sin position,” fortsætter Niels Parsner.


MoveeBox går ud i hele Norden, med premiere i Danmark efterfulgt af Norge. Kort efter følger Sverige og Finland.


 


Pris og tilgængelighed


En Moveebox koster kr. 799.


Priserne for filmleje eller månedligt abonnement er ikke oplyst.

Annonce:
Forrige artikelTo giganter og en bunke patenter
Næste artikelTeknikken driller Kessler-bestillinger hos YouSee
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.