Forside Nyheder

Nye versioner af Facebook og Dropbox til iOS


Der er netop landet opgraderinger af to af de mest populære apps til iOS.


Lige før weekenden dukkede der to nye versioner af Facebook og Dropbox (bill.) til iOS op i App Store. Og hvis man ikke har opdateret de to populære apps endnu, kan det godt betale sig at komme i gang.


Dropbox 2.0 til iOS har f.eks. nu fået en Photo-tab, der giver dig mulighed for at se dine automatiske foto-uploads i en fin foto-viewer, der fungerer rigtig fint. IOS-versionen giver ikke helt lige så mange muligheder for at manipulere folderne som den nye Dropbox-app til Android. Til gengæld er der blevet ryddet op i interfacet, så man nemmere kan komme til at uploade til en specifik folder, f.eks.


Den nye Facebook-version handler mere om fart og tempo, akkurat som den udgave, der netop er sluppet ud til Android. Newsfeed og Timeline loader nu hurtigere, og som noget helt nyt kan du nu vælge, hvilke albums, du gerne vil uploade billeder til fra telefonen ? også når du lader det foregå automatisk.

Annonce