Forside Nyheder

Oplev Sonys 84″ Ultra HD TV i Rødovre


 


Oplev Sony KD-84X9005 4K TV i Rødovre


Sony Center Rødovre har fået eneforhandlingen af Sonys topmodel KD-84X9005. Hvis du alligevel er i hovedstaden, så kig forbi, og få en 4K demo.


Så er Sony?s 84? 4K TV KD-84X9005 klart til salg, og har du 215.000 kr. kan TV?et blive dit.


Det nye 4K-tv fra Sony er udstyret med en 4K LCD-skærm, der har en opløsning på omkring 8,29 megapixel, hvilket er fire gange højere end Full HD standard. Det indbyggede ?4K X-Reality PRO?-billedprocessor, der er optimeret til 4K LCD-TV, er i stand til at gengive forskelligt indhold med forskellige niveauer af opløsning. Hvad enten det er digitale optagelser i HD eller Blu-ray-film, bliver indholdet forvandlet til forbløffende høj og skarp billedkvalitet med 4K-opløsning.


Desuden vises 3D i Full HD med passive 3D briller, som giver et helt fantastisk roligt billede.Læs også:  IFA: Sony lancerer 84″ 4K LCD BRAVIA-tv


 Sony Center Rødovre på Hvidovrevej har som de eneste et 84″ Sony 4K TV ståendeSony har i hvert nordiske land valgt én forhandler, der kan sælge topmodellen, og i Danmark er det Sony Center Rødovre. Valget er sket ud fra det at man kan lagerføre, demonstrere og kalibrere TV?et. Desuden skal man kunne levere det i hele landet.


Så er du alligevel i hovedstadsområdet, kan du kigge forbi og opleve 4K live.


Du finder Sony Center Rødovre på Hvidovrevej 78, 150m fra Hvidovre Station (Se kort)

Annonce