Forside Nyheder

PS3 viser fotos frem i 4K


En af de hyppigste protester, man hører, når snakken falder på 4K-fjernsyn, er at der ikke findes noget indhold i den størrelse endnu.


Hardwaren rulles ud længe før der er noget at se på i ?rigtig? 4K-opløsning, lyder indvendingerne.


Men det er måske allerede ved at ændre sig. I hvert fald gør Sony nu deres for, at man kan bruge sin PlayStation 3 til 4K-indhold. Det skal jo trods alt ikke være det, der afholder én fra at købe en af Sonys 4K-projektorer eller deres kommende flad-TV?er.


Måden, det foregår på, er gennem PlayMemories-apps?ne til PS3, der blandt andet indeholder en foto-fremviserfunktion. Har man billeder liggende i 4K-opløsning, skulle man ifølge Sony snart kunne se dem i den korrekte opløsning på skærmen via PS3. Hvis man altså har en skærm, der kan følge med.


Funktionaliteten kommer via en update til førnævnte apps, der allerede er lanceret i Japan, og skulle være på vej ud til resten af verdens PS3-ejere.

Annonce