Forside CES CES 2013

Samsung teaser noget nyt til CES 2013


 


Samsung er klar med “noget nyt” på CES-udstillingen i januar, men afslører ikke hvad det er.


På CES-udstillingen til januar vil der ikke kun komme “mere af det samme”, men også nyheder. Sidste år var det de første fremvisninger af OLED-prototyper, hvad mon det er i år?


Når vi taler om OLED, så er forventningen dog at Samsung også vil præsentere nye modeller på CES. Da Samsung endnu ikke har fremvist noget med 4K-opløsning, de såkaldte UHDTV, så kan det være det som de kalder “something new”.


 


Hvad viser videoen?


Videoen ovenfor ser dårlig ud, som om den er affotograferet fra en projektor eller en skærm, og det kan være det “hint” Samsung giver. At det handler om et display af en art.


Det slørede på videoen kan også være fedtfingre, så det i virkeligheden er et mindre display med touch. Er det mon Galaxy S IV med fleksibelt OLED display der kommer allerede nu?


Hvad får du ud af videoen? Hvad mon det er som Samsung kalder “something new”?


 


Budskaber i baggrunden?


Et sted i videoen anes noget i baggrunden. En venlig læser (tak, Jesper!) pillede de billeder ud, og vi har grafisk gjort dem tydeligere.


De afslører dog kun forskellige kendingsmærker fra Las Vegas.


 Las Vegas Skyline med frihedsgudinden (Hotel New York New York) m.fl.Las Vegas fra luften, med The Strip mv.Las Vegas. Bellagio springvandet, med det lille eifeltårn i baggrunden.


 


Vi følger nyhederne fra CES tæt


Hvad end det er, så bliver vi klogere senere. Recordere.dk rykker redaktionen til Las Vegas under CES, så vi er klar til at give jer alle nyhederne fra messegulvet.


CES 2013 afholdes i dagene 8. – 11. januar, med pressedag d. 7. januar.

Annonce