Forside Nyheder

Sikkerhedsekspert advarer: Jeres Samsung TV kan blotte jer


 


Vindueskiggeri har fået en helt ny betydning, efter at en sikkerhedsekspert har afsløret hvordan dit TV kan overtages udefra.


Er du ejer af et Samsung TV, tilsluttet internettet for adgang til Smart TV, så kommer her en advarsel:


En sikkerhedsekspert har opdaget et hul i sikkerheden, som betyder at ondsindede kan overtage kontrollen med dit Samsung TV udefra. Det fortæller Ars Technica.


Det er Luigi Auriemma, fra det Malta-baserede sikkerhedsfirma ReVuln, der fortæller om de nye risici for angreb på privatsfæren.


 


Adgang til alt


Han demonstrerer hvordan han kan overtage kontrollen med Samsung Smart TV udefra internettet og derigennem:  • Tage en kopi af fotos, film og musik fra tilsluttede media
  • Benytte TV’ets indbyggede kamera og mikrofon til at spionere i stuen
  • Installere ondsindede programmer
  • Stjæle brugernavne og kodeord til benyttede tjenester

“På dette tidspunkt har den angribende fuld kontrol over enheden,”  fortæller Luigi Auriemma i en e-mail til Ars, og fortsætter:


Så vi taler om anvendelsen af brugerdefinerede firmwares, at udspionere ofret hvis kamera og mikrofon er til rådighed, at stjæle legitimationsoplysninger og konto gemt på enheden, at benytte certifikater til beskyttede hjemmesider samt sporing enhver aktivitet fra offeret (film, fotos, musik og sete websites) … og så videre.”


“Du bliver TV’et.”


 


Opskriften ikke lagt frem


Den gode nyhed, for nu, er dog at sikkerhedseksperten ikke har frigivet opskriften.


Det er iøvrigt ikke første gang at han afslører sårbarheder i Samsungs TV, tilbage i april demonstrerede han hvordan et Samsung TV kunne bringes i en tilstand af endeløse genstarter.


Video herunder skulle angiveligt demonstrere hans vej ind igennem sådan et TV.


 


 


Annonce:
Forrige artikelHer er HBO Nordic.
Næste artikelRygte: Sony iPhone 5 konkurrent klar til CES
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.