Forside Nyheder

Sonys nye 84 tommers 4K-TV er unaturligt godt


Amerikanske journalister falder i svime over XBR-84X900, Sonys nye 4K-TV i 84 tommer, der er på vej ud på markedet.


Hvis man har råd til at betale over 150.000 kroner for sit TV, kan man godt begynde at glæde sig til at XBR-84X900 kommer på markedet. Det mener i hvert fald websitet Engadget, der har fået lov at få en demonstration af Sonys nye monster af et TV som nogle af de første dødelige.


Engadget-journalisterne synes, at billedkvalitete på XBR-84X900 er ultraskarp, men stadig behageligt flydende, med farver, der beskrives som ?stærke og organiske.? Faktisk mener Engadget-folkene, at billedet er så godt, at de frygter, det kan ende med at virke helt unaturligt.


Ifølge Sony kan TV?et skalere billedkvaliteter i både HD og SD op til 4K, men dette havde Engadget-folkene ikke mulighed for at teste. Til gengæld fik de lov at lege med billed-kilden, som var Sonys nylancerede 4K-medieserver med medfølgende Xperia S-tablet som fjernbetjening.


Du kan læse om Engadgets møde med TV-monsteret HER.

Annonce