Forside Produkter HiFi & Surround

Standerhøjttaleren Mordaunt Short Mezzo 2


 


Mezzo 2 Standerhøjttaler


En lille standerhøjttaler med en ren og naturlig klang, der skaber et åbent lydbillede.


På trods af Mezzo 2s kompakte størrelse hjælper ATT diskanten til at skabe et stort og bemærkelsesværdigt åbent lydbillede, lyder det fra den danske importør af Mordaunt Short, og det gør den til den ideelle stereo højttaler til to-kanals gengivelse.


Mezzo benytter et patent-anmeldt egenudviklet Aspirated Tweeter Technology (ATT). Ved at bruge sprøjtestøbning til den forlængede enhed, og med en form defineret af komplekse akustiske principper, så “svæver” diskanten frit i det isolerede kabinet.


I enhedens længde er der en række strategisk placerede udluftningskanaler som eliminerer den farvning som der normalt findes i et traditionelt design med en lukket bagside. Denne usædvanlige udluftning betyder at Mezzo?s diskant enhed bogstaveligt talt kan “ånde”, hvilket giver en åben men også detaljeret lydgengivelse.


Mordaunt-Short bruger en alumninium dome diskant, som firmaet løbende har forfinet i mere end 20 år. Den ultra-tynde membran og det trykstøbte ophæng er monteret i et chassis med lav egenresonans. Diskanten benytter en svingspole med høj temperaturbestandighed, og med vædske køling- og dæmpning for at sikre en højfrekvens gengivelse med fine detaljer.


Kabinettets kurvede form undertrykker de stående bølger, sammen med et resonansdæmpet chassis,  og giver en renere og mere naturlig klang.


Fås i finish af lys eg og mørk valnød.


  


Mezzo 2 egenskaber  • Kurvet kabinet design for at mindske stående bølger
  • Nyudviklet  Aspirated Tweeter Technology (ATT?) diskant
  • Seneste generation 6.5? CPC? (Continuous Profile Cone) bas/mellemtone enheder
  • 25mm aluminium dome diskant som er let men utrolig stærk og som sænker forvrængning
  • Resonansdæmpede chassiser på enhederne for lav forvrængning
  • Audiophile komponenter overalt
  • Nemt aftageligt magnetisk frontstof med en usynlig overgang udført med kontrastfarver

  


Pris og tilgængelighed


Prisen er kr. 2.249/stk.


Forhandles af hififreaks.dk


 


Annonce