Forside Nyheder

Windows Phone 7.8 kan nu hentes af Nokia-folket


Windows 7.8 er snart på vej til langt de fleste Nokia Lumia-modeller. Det afslører et kig i Navifirm, der giver de fingernemme mulighed for at opgradere allerede nu.


Websitet Nokiapoweruser.com har tjekket op på Navifirm, et program, der bruges til at hente firmware-versioner til sin Nokia med.


Henover weekenden dukkede den opdatering, der får ?gamle? Lumiaer til at ligne Windows Phone 8 mest muligt, version 7.8, op i Navifirm til stort set alle de første-generations Lumia-modeller, der er blevet solgt i Danmark. Det viser billederne på Nokiapoweruser-siden.


Man skal dog selv installere den nye firmware ved at flashe telefonen, hvis man har mod på det. Hvis man ikke nødvendigvis er typen, der med stor glæde kaster sig over den slags, bør man nok vente til januar, hvor opdateringen bliver rullet ud til telefonerne fra officielt hold. Enkelte individer på nettet rapporterer dog, at Windows 7.8 allerede nu er på vej ud til visse modeller.


Nokia og Microsoft blev lettere upopulære, da folk, der havde investeret i f.eks. en Lumia 900 tidligt, fandt ud af, at de måtte nøjes med en skrabet opgradering og ikke fik en fuld Windows Phone 8 ombord.


Navifirm kan hentes HER.

Annonce