Forside Indhold og distribution Film

YouBio er åbnet. Gratis frem til februar


 


Danmarks nye film- og serietjeneste, streaming-tjenesten YouBio, er åbnet, i en gratis test-udgave hvor alle kan lege med.


Så er det i dag, YouBio slår dørene op. Fem år efter åbningen af den første digitale filmudlejnings-tjeneste på kabel-tv går YouSee på markedet med sit landsdækkende tilbud om abonnement på film og tv-serier over internet.


Den officielle danske Oscar-kandidat ?En kongelig affære?, actionfilmen ?Mission Impossible III? og tv-serier som ?Game of Thrones? og ?Rita? er blandt de aktuelle tilbud. Førstnævnte som en premierefilm til leje, de tre øvrige som del af abonnementet på 99 kr. pr måned.


YouSee samarbejder på indholdssiden med C More, der er en af Skandinaviens største udbydere af film og tv-serier på betalings-tv. C More har rettigheder til tv-serier fra bl.a. den succesrige amerikanske serieproducent HBO og til spillefilm i det såkaldte first-pay vindue, der ligger blot 12 måneder efter biografpremieren.


Se dette blad om hvilket indhold der kan forventes.


YouBio åbner i en beta-version. Dermed tager YouSee forbehold for, at der fortsat sker små tilretninger af tjenestens teknik og funktioner. YouSee forventer snart at kunne fjerne beta-skiltet, så tjenesten kan gå i normal drift.


Tjenesten er åbnet i dag onsdag, og er gratis frem til 1. februar 2013.


Læs vores store gennemgang af YouBio-boksen her.


Find YouBio her!


 


 Fakta om YouBio


Abonnement på YouBio koster 99 kr. pr. måned uden bindingsperiode. Abonnement er gratis frem til den 1. februar 2013.


Abonnenter har fri adgang til on demand valg af film og tv-serier fra YouSee og C More. Desuden er der fri adgang til fem film- og seriekanaler fra C More. Der henvises til vedlagte dokument, som beskriver nuværende og kommende film og serie-titler i YouBio.


YouBio er fra begyndelsen tilgængelig på computer, YouBio Boks og på iPhone og iPad.


YouBio Boks koster 495 kr. og kan bestilles på nettet og i TDC Butik. Boksen kan trådløst eller med kabel forbindes til nettet, således at man med fjernbetjening kan hente film i YouBio direkte til fladskærmen.


YouSee forventer at udsende en app til Android-enheder senest i løbet af januar.


Også senest i januar forventer YouSee at lancere app, der giver adgang til YouBio på udvalgte 2012-modeller af fladskærme fra hhv. LG og Samsung.


YouBio distribueres gennem et nyetableret Content Distribution Network på YouSee?s hovedstation i København. Netværket distribuerer indhold med variable bitrater afhængig af modtagerens bredbåndsforbindelse og enhed. Film distribueres i en opløsning på op til 1080p også kaldet Full HD.

Annonce