Forside Nyheder

Avis: LG satser 20 mia. på OLED TVGalleri: LG OLED på CES 2013. Fotos: recordere.dk


 


LG forbereder lige nu det helt store slag, indenfor produktion og udbredelse af OLED TV, og har afsat et beløb på hele 20 mia. kr.


LG vil være her, der og alle vegne indenfor OLED TV. De forbereder lige nu opgaven, med at få produktionsfaciliteter og teknologi op i det høje gear. Det skriver avisen Korean Times.


Der er tale om en regulær storsatsning på 20 mia. kroner, der skal hjælpe LG til en førerposition indenfor OLED TV.


Udviklingen af de første store OLED TV, til salg i butikkerne, har været præget af forsinkelser. Dette grundet meget høje produktionsomkostninger og en besværlig masseproduktion, ligesom holdbarheden på selve displayet også har givet udfordringer.


2013 ventes at give et gennembrud indenfor OLED TV, hvor TV-producenter som LG, Samsung, Sony og Panasonic gør sig klar.


OLED har som display flere fordele, i forhold til de øvrige typer af TV-displays. Det er lysstærkt, kan gengive flere farver, bruger mindre strøm, er ultra tyndt og har en stor betragtningsvinkel (kan ses tydeligt, selv meget skråt fra siden).


Så nu skal de bare have styr på holdbarhed, pris og tilgængelighed, og det er det som den kæmpe pose penge fra LG kan hjælpe med til.

Annonce