Forside Detail

Bang & Olufsen åbner flere butikker i Kina


Kineserne får endnu flere B&O centre og B&O PLAY butikker


Bang & Olufsen åbner flere butikker i Kina


B&O har i Kina i dag underskrevet en aftale med kinesisk firma om åbning af over 50 nye butikker i Kina.


2012 går ikke over i historien over gode år for B&O, men det har ikke fået dem til at kigge ned af. I dag har B&O underskrevet en stor aftale med kinesiske Hengzhunzixun Co Ltd. Om åbningen af flere nye butikker i Kina.


Mere end 50 af de nye butikker skal være dedikerede B&O PLAY butikker, og de skal være hvor der i forvejen er masser af potentielle kunder, f.eks. shop-in-shops i eksklusive shopping centre og stormagasiner, og være med til at udvide kendskabet til Bang & Olufsen brandet, og skabe trafik til de nuværende B1 butikker


Desuden skal Hengzhuzixun åbne 3 nye B1 butikker. B1 butikker er de kendte B&O Centre, som også findes i Danmark.


Størstedelen af de nye butikker skal åbne allerede i år.

Annonce