Forside CES CES 2013

CES 2013: Det går godt for B&O PLAYHenrik Taudorf Lorensen, Vicedirektør B&O Play (Foto: recordere.dk)


 


CES 2013: Det går godt for B&O PLAY


B&O PLAY har haft 145% vækst, og det giver naturligvis håb for B&O, at de nye brands klarer sig så godt. Recordere.dk besøgte B&O og talte om hvordan det går med PLAY.


Danske B&O afleverede i går et utilfredsstillende halvårsregnskab, men der er lys i mørket. Og det er at den nye produktfamilie B&O PLAY klarer sig godt. Stigning på 145% i omsætning, og næsten 100.000 solgte BeoPlay A8.


Recordere.dk talte med Henrik Taudorf Lorensen, der er Vicedirektør for B&O PLAY, og han var glad for tallene for B&O PLAY.


“PLAY har fået godt fat i nye B&O kunder. Næsten 70% af alle PLAY kunder, er førstegangs B&O købere. Og det er godt at endnu flere nu får øjnene op for B&O” fortalte Henrik Taudorf Lorensen til recordere.dk


 
Den nye Lightning connector til BeoPlay A8 (Foto: recordere.dk)


 


Stor succes for BeoPlay A8, men ingen tal for Beolit 12


Med 100.000 solgte BeoPlay A8 var det en glad Vicedirektør, der kunne annoncere, at B&O snart var klar med en adapter, der gør at man kan bruge Lightning enheder (iPhone 5, iPad 4 og iPad mini) med sin A8’er.


Men salgstal for BeoLit 12 kunne vi ikke få ud af B&O.


 


 
Foto: B&O


 


Også premiere på nye væghøjttalere fra B&O


B&O annoncerede i øvrigt på samme møde deres nye væghøjttalere til indbygning. BeoLab 15/16 og Amplifier 1.


Højttalerne der er beregnet til indbygning i væggen, giver god lyd, og gør at man diskret kan placere højttalere i rummet.
Foto: B&O

Annonce