Forside Nyheder

Dårlige halvårs tal hos danske B&OAdministrerende direktør Tue Mantoni ved præsentationen af BEOLIT PLAY på CES 2012.


Dårlige halvårs tal hos danske B&O


125 B&O butikker står foran lukning, og regnskabet så ikke så godt ud hos danske B&O, der her til morgen præsenterede sit halvårsregnskab.


Og som om det ikke var nok at første halvår ser skidt ud, så regner B&O ikke med at 2. halvår bliver meget bedre. Derfor nedjusterer de deres forventninger til det indeværende regnskabsår.


Selvom både omsætning og indtjening er steget, har man ikke indfriet aktionærenes forventninger.


“For at fremskynde optimeringen af vores butiksnetværk har vi besluttet proaktivt at lukke op mod 125 dårligt præsterende butikker, hovedsageligt i Europa. Ovenstående har haft en negativ effekt på vores toplinje og vores forventninger til de finansielle resultater for regnskabsåret 2012/13,” skriver  B&O’s administrerende direktør Tue Mantoni i en børsmeddelelse.Leaner, faster, stronger – bare ikke endnu


I 2011 lancerede B&O en turn-around plan, hvor B&O skulle kunne agere hurtigere imod det hastigt ændrende marked som de hele tiden er under pres i. Den plan er nu blevet forlænget med 12-18 måneder, så det først er i 2017 at effekten kan ses.


Det er B&O?s klassiske produkter, der stadig sælger mindre, og omsætningen på disse faldt fra 552 til 475 mio. kr. Til gengæld går det godt for B&O?s PLAY brand, der oplevede en vækst på hele 145 procent fra 65 til 159 mio.

Annonce