Forside Nyheder

Designerhøjttalere til computerenGalleri: Edifier Exclaim
 


Computer-højttalersættet Edifier Exclaim byder på en kombination af funktion og æstetik


Er du træt af kedelige computer-højttalere, hvor både lyd og design er nedprioriteret, så kommer her et alternativt bud: Edifier Exclaim.


Exclaim er et 2.0 højttalersystem med indbyggede forstærkere, og Edifier lokker med en fængslende lyd til både spil og musik. Højttalerne er designet til at blive lyttet helt tæt på, som foran en computer.


?Når du sidder med et spil eller sætter dit yndlingsnummer på, så er det oftest for at blive suget ind i en anden verden for en stund. Men hvis du får din lyd fra de indbyggede standardhøjttalere, svarer det typisk til at skrue helt ned for både bas og diskant, og du mister helheden og den fulkomne oplevelse. Computerhøjttalere i god kvalitet kan derimod levere en detaljeret lyd. Du får simpelthen ?det hele med?, og oplevelsen bliver fantastisk?, siger Peter Wieth Hjordt, der er salgschef for Edifier i Danmark.


Højttalere er magnetisk afskærmet, og der er kontroller til volume-regulering på den venstre højttaler.


 


Pris og tilgængelighed


Edifier Exclaim koster kr. 799,- for et sæt.


Er på markedet nu.

Annonce