Forside Nyheder

Dette sender DR3 blandt andetGalleri fra nogle af DR3-udsendelserne. Tryk på billedet for at afspille.
 


Danmarks Radio giver eksempler på hvad kanalen DR3 kommer til at sende.


Det er først senere på måneden at DR fortæller i detaljer om DR3, men allerede nu har de givet eksempler på indhold. Så her er hvad kanalen vil sende af udsendelser på premiere-dagen.


Se billeder fra enkelte af udsendelserne i galleriet ovenfor (tryk på DR3-logoet).


 


MONTE CARLO ELSKER PUTIN
Peter Falktoft og Esben Bjerre fra P3’s ‘Monte Carlo’ elsker præsident Vladimir Putin, og de vil nu gå i hans fodspor og opleve Rusland. Men der er meget langt fra det trygge P3-studie, hvor Peter og Esben er på toppen og til en hel nation, hvor folket er fuldstændig ligeglad med, hvem ‘Monte Carlo’ er, og den ene store udfordring afløser den anden.


DE UPERFEKTE
De uperfekte er en reportageserie om kærlighed og dating. Hovedpersonerne er uperfekte psykisk eller fysisk i forhold til samfundets normalbillede. Vi følger vores hovedpersoner i deres søgen efter kærlighed, og hører deres refleksioner omkring (kærligheds)livet – blandt andet før, under og efter dates..


DU LYVER!!
Findes der videnskabelige tricks til at afsløre en løgner? Virker en løgnedetektor? Kan spøgelser få os til at lyve mindre? De fleste mennesker lyver hver dag. Med skjult kamera undersøger vi, hvornår det sker, og udsætter tre personer for et forhør med moderne forhørsmetoder.


ABSURDISTAN
Absurdistan er programmet, hvor journalist Kristoffer Eriksen og komiker Jesper Juhl med satiriske virkemidler har fokus på samfundets små og store absurditeter. De sætter fokus på dem gennem gimmicks, skjult kamera, happenings og gode gammeldags undrende spørgsmål.


HOBBY TV
Hobby tv er DR3’s helt eget nat-tv, hvor passionerede danskere detaljeret viser og fortæller om deres særlige hobbyer.


THOMAS SKOVS SPORTSPROGRAM
Da Thomas var barn måtte han kun gå til badminton og standarddans. Han drømte om at prøve vilde og mærkelige sportsgrene og nu, hvor han er blevet voksen, har han besluttet at udleve drømmen. Hver uge afprøver han en vild sportsgren med en kendt. De får en dag til at lære sportsgrenen at kende og efterfølgende skal de konkurrere mod hinanden. Vi kommer til at afprøve – Hell run, Cage fight, Udspring med mere.


STORM I ET GLAS VAND
Søren Storm forsøger at udvikle ting, der kan afhjælpe moderne mennesker i hverdagen. Kan vi gøre noget smartere, lettere eller er alt opfundet? Søren forsøger blandt andet at lette madlavningstiden ved at opfinde en lasertoaster. Og ville vores hverdag egentlig blive lettere, hvis ikke vi skulle have overtøj af og på hele tiden?


MUSIK dok  – KIDD LIFE
Nicolas Kidd slog igennem på den danske musikscene med nummeret ‘Kysset med Jamel’ Nummeret bliver lagt på Youtube og på ganske kort tid, er det en kæmpesucces, og nu skal Kidd og hans nystiftede pladeselskab Cheff Records forsøge at følge med og følge op på populariteten. Vi følger hele turen – de første to år i fire afsnit, og er vidne til en af de hurtigste opture i dansk musik og måske den største nedtur.


GIRLS
HBO-serien ‘Girls’ har netop vundet to Golden Globe-priser, for henholdsvis ‘Bedste tv-komedie’ og for bedste kvindelige hovedrolle (Lena Dunham). Girls er historien om tre tætte veninder fra New York. De er i starten af 20’erne, og lever ikke helt op til idealbilledet af en kvinde. Sammen går de igennem diverse udfordringer – især når det handler om fyre.


 


Se også: DR3 åbner d. 28. januar


 
Galleri fra nogle af DR3-udsendelserne. Tryk på billedet for at afspille.

Annonce