Forside Nyheder

DR3 åbner d. 28. januar 


DR3 går i luften den 28. januar


Om få uger får Danmark en ny tv-kanal. Det nye medlem af DR-familien, DR3, byder seere med et ungt sind velkommen inden for til et programtilbud med et stærkt fokus på videnskab, dokumentar, humor, sport, fiktion og musik.


DR3 er DRs første egentlige tv-kanal til de yngre seere. Om forventningerne og ambitionerne med DR3 siger DRs generaldirektør, Maria Rørbye Rønn:


“DR3 er det bedste udgangspunkt, DR nogen sinde har haft for at levere tv af høj kvalitet til de yngre seere. Public service er for alle og med det nye programtilbud på DR3, der tilsammen underholder, udfordrer, lægger op til debat og giver indsigt og udsyn, er det mit håb, at de 15-39-årige tager kanalen til sig. DR3 er lige om hjørnet og med sidste års revitalisering af DR1 er flere centrale elementer på plads i arbejdet med vores strategi ‘Et skarpere DR’.”


DR3 erstatter DR HD, og er et “fuldgyldigt” medlem af DR-familien. Hvor DR1 samler, og DR2 debatterer, er DR3 nysgerrig, eksperimenterende og underholdende.


 


Verden på vragen


Kanalen vender verden på vrangen og udfordrer seernes syn på sig selv og det omgivende samfund. Den samlede programpakke er bygget op om følgende temaer:  • Videnskab – DR3 ser på mennesket og verden omkring os gennem videnskabelige, underholdende eksperimenter.
  • Musik – DR3 bringer musikken tilbage på tv med musikprogrammer, koncerter, events og dokumentarprogrammer.
  • Dokumentar – DR3 kommer tæt på mennesker, som tør vise deres sande jeg.
  • Humor – DR3 har et begavet og humoristisk syn på verden.
  • Fiktion – DR3 viser de bedste serier fra ind-og udland til det kræsne publikum.
  • Sport – DR3 bringer de lidt anderledes sportsgrene i fokus.

 


Se også: Dette sender DR3 blandt andet

Annonce