Forside CES CES 2013

Dynaudio har succes med trådløse højttalere


 


På sidste års CES-messe kunne man få lov at smugkigge på danske Dynaudios XEO-serie, der er kendetegnet ved at opretholde Dynaudios vanligt høje lydstandard?men gøre det trådløst. Altså ingen højttalerkabler.


På dette års CES, der sluttede i fredags, gik rygtet, at XEO-serien er så populær, at den nu udgør op mod 80% af Dynaudios totale omsætning. Om dette er rigtigt, kunne vi ikke få bekræftet, da Recorderes udsendte smuttede en tur forbi Dynaudios suite på Venetian-hotellet. Men vi kunne godt få lov at lytte til dem.


Og i vores ører lød de faktisk ret fremragende til trods for, at der var tale om trådløse, aktive højttalere. Vi lyttede primært til XEO 3, der er på størrelse med en near-field studiemonitor og derfor også lød derefter i forhold til frekvensgangen. Men der var ikke megen tvivl om, at den spillede det, den skulle, selvom den er trådløs. Der findes dog også den store XEO 5, hvis man vil have lidt mere fysik i lyden.


Hvis du vil læse en mere om XEO 3, så havde vi fat i dem tilbage i marts.


XEO-serien starter ved 11.799 kroner for et sæt XEO 3?ere inklusive XEO-senderen.

Annonce