Forside Nyheder

Facebook holder pressemøde i aften


Sådan forestiller den polske designer Michal Bonikowski sig, at en Facebook-telefon kunne se ud.


?Kom og se, hvad vi er ved at bygge.? Sådan står der i en hasteudsendt indkaldelse til et pressemøde, der ramte amerikanske journalisters indbakker mandag.


Pressemødet finder allerede sted i aften dansk tid, hvor journalisterne vil myldre ind i Facebooks hovedkvarter i Palo Alto lidt før klokken 19.


Facebook-invitationen indeholder ingen angivelser af, hvad det er, det sociale netværk afslører i aften. Men flere medier gætter på, at der er tale om den Facebook-telefon, som rygterne har svirret om i flere omgange. Techcrunch skriver bl.a. at de har hørt flere kilder med indsigt i sagen sige, at det er det, vi kommer til at se.


Josh Constine fra samme medie har dog i hemmelighed fået fremvist en ny type Facebook-app, der er meget mere visuelt baseret end nu, så det er muligvis det, der er tale om. Hold øje med Recordere i aften, vi dækker naturligvis sagen.

Annonce