Forside Nyheder

Første tegn på iPhone 6 med iOS7


Foto: afagen / Flickr


 


Apple arbejder naturligvis på en iPhone mere, men allerede nu begynder de første spor at dukke op.


Apple er angiveligt allerede igang med at teste den næste iPhone og den næste iOS. Det virker umiddelbart ret tidligt.


Normalt ser vi først spor af ny iOS omkring en måneds tid før den annonceres, men allerede nu dukker de første tegn op på en iPhone 6 med iOS 7. Det skriver The Next Web.


Det er en software-udvikler der har fundet spor af en iPhone med identiteten “iPhone6,1” og iOS 7 som system. Det siger selvfølgelig ikke så meget, men IP-adressen skulle angiveligt kunne spores tilbage til Cupertino, hvor Apple bor.


Det interessante her er ikke så meget at Apple tester på ny iPhone og ny iOS. Det scenarie ventes hvert år, det interessante er at det sker allerede nu. Der har tidligere været rygter fremme om at Apple arbejdede på en ny iPhone hurtigere end normalt pga. udfordringer i produktionen med iPhone 5.


Hvis det er rigtigt at Apple allerede nu tester en ny iPhone udenfor udviklingsafdelingen, så kan det være en indikation på, at vi ikke kommer til at vente til slutningen af året denne gang, inden den næste iPhone er her.

Annonce