Forside Nyheder

Galaxy S-telefonerne har solgt over 100 mio. 


Det globale salg af Samsung Galaxy S modellerne har nu rundet en ny milepæl.


Salget af Samsung Galaxy S III går godt. Nu fortæller elektronikkoncernen at det samlede salg af Galaxy S produkterne nu har rundet en ny milepæl.


Der er nu solgt mere end 100 mio. siden den første Galaxy S så dagens lys for knap 3 år siden. Det var i maj 2010 at Samsung annoncerede den første smartphone i den serie af produkter, og siden er der udkommet en ny om året.


Hvornår den næste smartphone i rækken, Galaxy S IV, udkommer i år ved kun Samsung. I næste måned er der mobiludstilling i Barcelona, Mobile World Congress, men Samsung vælger sandsynligvis at afholde deres eget event senere. Måske i maj måned igen.


Hvis rygterne om at næste iPhone kommer tidligt i år ellers holder stik, så kan det ligefrem ende med en kamp om mediernes opmærksomhed, hvor de to ærkerivaler på smartphones og tablets ender i en ren duel om bedste tidspunkt for en lancering.


 Annonce