Forside CES CES 2013

Harman og JBL nyheder på CES


 


Nye AV-receivere og docks til iPhone 5, er nogle af de nyheder som Harman havde med på CES.


Harman International hedder gruppen, der har mærker som Harman Kardon, JBL og AKG i folden. I forbindelse med CES-udstillingen annoncerede de disse nyheder.


 


JBL ChargeJBL Charge lokker med fed lyd og lang batteritid. De kalder det selv en højtydende og kraftfuld bærbar, trådløs højttaler, der er let at tage med sig i en rygsæk, strandtaske eller attachétaske.


Den kan tilsluttes til smartphones, bærbare musikafspillere og tablets via trådløs Bluetooth-streaming. Og så er den samtidig en batteri-oplader for andre enheder, den har også en USB-port der kan bruges til opladning af en smartphone eller tablet på farten.


 JBL Charge


 


 


JBL OnBeat Mini


JBL OnBeat Mini er en ny dock til iPhone 5 og de øvrige Apple-enheder med den ny Lightning Connector.


Den lille Mini er let at have med sig i en rygsæk eller rejsetaske, og fungerer som en bærbar opladerdock til kontoret, på forretningsrejsen eller i soveværelset.


JBL OnBeat Mini har to højttalerenheder, der sammen dækker hele frekvensområdet og indbygget digital signalbehandling. Den er kompatibel med iPad mini, 4. generations iPad, iPhone 5 og de nye iPod-modeller.


 
JBL OnBeat Mini


 


 


JBL OnBeat Rumble


Skal det være større er der den trådløse højttaler JBL OnBeat Rumble. Det er også en dock til iPhone 5, iPad mini, 4. generations iPad og andre Lightning-kompatible mobile Apple-produkter.


Den byder HARMANs TrueStream-teknologi, der håndterer kvaliteten af den streamede lyd fra et Apple-produkt eller en anden smartphone eller tablet via en Bluetooth-forbindelse.


Der er en lille 4,5″ (114 millimeter) subwoofer med Slipstream-portteknologi indbygget, og højttaleren oplader også Apple Lightning-produkterne, når de sidder i docken.


 
JBL Rumble


 


 


Harman Kardon AVR 270 og AVR 370


Harman Kardon AVR 270 og AVR 370 er de seneste skud på stammen af AV-receivere, der kan afspille to forskellige lydkilder i to forskellige zoner samtidig. AVR 270 er en 7.1 kanals mens ACR 370 er en 7.2 kanals receiver.


De to Harman Kardon audio-/videoreceivere har en række trådløse funktioner, herunder AirPlay playback fra en hvilken som helst Apple iOS-kompatibel enhed og vTuner Internet radio, som transmitterer tusindvis af jordbaserede og webbaserede stationer samt podcasts fra hele verden.


Der er også DLNA 1.5, som gør det muligt at streame enheder i et hjemmenetværk. Endvidere har Harman Kardon AVR 370 også Wi-Fi.


Det er også muligt at downloade en gratis HK remote control-app, hvormed audio-/videoreceiveren kan betjenes med Apple og Android smartphones og tablets.


Harman Kardon AVR 270 koster kr. 6000 mens AVR 370 koster kr. 8000.


 
Harman Kardon AVR2700


 


 
Harman Kardon AVR3700

Annonce