Forside Indhold og distribution Film

HBO gør klar til rigtige lancering


 


HBO Nordic åbner snart “rigtigt”


NBO Nordic kører fortsat med begrænset adgang, efter invitation, men her til februar åbner de for alle.


Siden december har HBO været en fest med begrænset adgang. I begyndelsen forbeholdt Samsung-kunder, samt adgang via computer, og kun per invitation.


Der er dog ikke mere lukket nu, end at man kan få en invitation tilsendt blot ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev.


Men om kort tid – når kalenderen skifter til februar – skulle HBO Nordic være klar til at slå dørene op til den fulde åbne tjeneste. Den hvor alle kan være med.


 


 HBO Nordic kommer på Xbox 360 og PlayStation 3.


 


 


Flere enheder


HBO er godt klar over at deres succes på det nordiske marked ikke kun handler om indhold, men også om tilgængelighed. Der skal være flere måder at komme ind i de danske stuer, og op på det store TV. Jo større tilgængeligheden er, jo større udbredelse er der mulighed for.


Telia er en samarbejdspartner for HBO, og i Sverige er det allerede muligt at se indholdet via Telia TV. Den mulighed ventes også snart til Danmark, så kunder på Telia TV kan få adgang til HBO-indfholdet på det store skærm.


Spillekonsollerne får HBO. Det er allerede annonceret til Xbox, og HBO oplyser at der arbejdes på PlayStation 3 også. Der vil også blive tilføjet HBO til flere Smart TV i år, men ikke Panasonic-produkterne da HBO Nordic ikke har aftale med dem.


Medieafspillere, som det populære Apple TV, arbejdes der også på, omend HBO lader forstå at der er nogle komplikationer i den forbindelse, så det er næppe med allerede her fra februar.


Airplay fra deres iOS App er også på vej. Så det bliver muligt at streame trådløst fra eksempelvis en iPad til TV-skærmen, via et Apple TV.


 


 
Recordere.dk fik forvekslet Borgia med The Borgias, og vi er ikke de første. Foto: tomfontana.com


 


 


Indholdet udvides løbende


Indholdet på HBO Nordic udvides løbende, efterhånden som de får bearbejdet eksisterende serier til det nordiske marked, samt når de nye serier får premiere.


Næste “nye” serie på HBO Nordic bliver serien Borgia sæson 1. Et drama der tidsmæssigt foregår i Da Vincis og Michelangelos tidsalder. En ren heksekedel af vold, intriger, mord, begær, politik, tro, incest, bedrageri og frelse.


Borgia har den danske skuespiller Dejan Cukic (aktuel i YouSee-reklamerne). Serien har dansk premiere på HBO Nordic d. 6. februar. 


 


Fortsat 6 måneders binding


Der er ikke slækket på kravene for at blive abonnent. Den indledende bindingsperiode er på 6 måneder, og først efter den periode med håndjern på kan abonnementet opsiges, med en måneds varsel.


HBO Nordic koster 79 kr/måned, så uden rabat eller gratis-måned er det 474 kroner for bindingsperioden.

Annonce