Forside * Nyheder

LG OLED TV kan koste 100.000 kroner



Tryk på billedet for at se flere billeder. Fotos: recordere.dk





 


Vi har modtaget de første prisindikationer på LG OLED, og det bliver dyrt. Meget dyrt.


Når det første OLED TV kommer ud i butikkerne i Danmark, så bliver det med et prisniveau hvor de fleste næppe kan være med.


I USA kommer det til salg til 12000 dollars, svarende til 70.000 kroner. Men et forventet prisniveau i Sverige er nærmere de 100.000 kroner. Det fortalte en kilde os, her under CES-udstillingen i Las Vegas.


Hvilken pris det lander på i Danmark er dog endnu uklart. Det kan både ende med et match af den svenske pris eller lidt lavere. Måske ned til 90.000 kroner.


Der er dog tale om forsigtige gæt. Vi må lidt tættere på lanceringen, for at se hvilket prisniveau de lægger sig fast på. Uanset pris, skal de nok få udsolgt, da der kun produceres få eksemplarer her i begyndelsen.


Seneste melding er at vi kan vente det første 55″ LG OLED TV til landet omkring april måned, omend ingen tør lægge hovedet på blokken mere, med de seneste forsinkelser i frisk erindring.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.