Forside CES CES 2013

LG ser frem til et smartere 2013Foto: recordere.dk fra LG’s pressekonference


 


LG ser frem til et smartere 2013.


LG åbnede CES 2013 som den første store AV elektronik virksomhed pressedagen kl. 8.00 om morgenen Las Vegas tid.


Årets LG slogan er ?Touch the Smart Life? ? Rør ved det smarte liv, og LG har nu touch på de fleste af deres produkter. Dette uanset om det er skærme, Smartphones eller vaskemaskiner og køleskabe. Måden de parer deres enheder er med NFC, så det er let at forbinde din telefon med dit køleskab.


Også din ovn vil du kunne styre fra din SmartPhone, så du kan tænde for ovnen, så den er varm når du kommer hjem.Giv dit TV fingeren


LG kan nu også bruge fagter, men modsat Samsung, hvor man skal bruge hele hånden, kan man med LG?s kontrol, nøjes med at bruge en enkelt finger.OLED sælges globalt fra marts 2013.


På pressekonferencen kom den nyhed som vi har ventet på. ?Hvornår begynder i at sælge OLED TV globalt??. Svaret kom: I marts kommer OLED TV til usa. 55? OLED kommer til at koste 12.000 USD. Det skal blive spændende at se hvilke butikker i Danmark, der kommer til at sælge de nye vidundere.


LG annoncerede i øvrigt på pressekonferencen, at alle LG?s TV i 2013 kører LED. Der kommer ikke flere CCFL (bagbelyste LCD skærme) fra LG.


Google TV bliver også en stor spiller for LG i 2013. 


Læs også de mange nyheder om LG?s OLED skærme i vores CES 2013 tema. Foto: recordere.dk fra LG’s pressekonferenceFoto: recordere.dk fra LG’s pressekonferenceFoto: recordere.dk fra LG’s pressekonferenceFoto: recordere.dk fra LG’s pressekonferenceFoto: recordere.dk fra LG’s pressekonferenceFoto: recordere.dk fra LG’s pressekonferenceFoto: recordere.dk fra LG’s pressekonferenceFoto: recordere.dk fra LG’s pressekonferenceFoto: recordere.dk fra LG’s pressekonferenceFoto: recordere.dk fra LG’s pressekonference
Foto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dkFoto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Annonce