Forside CES CES 2013

Lyt til legenderne i legendernes hovedtelefoner


Blandt de små firmaer, der håber på at stjæle noget af rampelyset på CES er den europæiske hovedtelefonproducent, ON EARZ.


De prøver at komme ind på den amerikanske forbruger-elektronikscenen med et brag, for de har nemlig fået licenser til at lave hovedtelefoner inspireret af nogle af underholdningsverdenens største legender.


Der er foreløbig kommet tre modeller i deres ?Listen With the Legends?-serie, der henter inspiration fra Elvis, James Dean og AC/DC.


Sidstnævnte model er lavet i et sort materiale, der ikke bare ?Back in Black?, men også minder om den slags nappa-materiale, AC/DCs Marshall- og VOX-forstærkere er beklædt i. Der til kommer metal-nitter i toppen for ligesom at understrege rock-attituden.


James Dean, derimod, er synonym med denim, så det finder man på den model. Elvis-modellen handler dog mere om Elvis? 70?er-tid, for den er beklædt med et brunt materiale der har, hvad ON EARZ kalder ?Retro-feel?.


Frekvensspektrummet i hovedtelefonerne går fra 20Hz-20KHz, impedansen er på 32 Ohm og der sidder 40mm drivere i modellerne. De udkommer i første omgang i USA i løbet af foråret og koster 100 dollar/ca. 700 kroner. Du kan se mere HER.

Annonce:
Forrige artikelSonys kanin på CES: 4K OLED TV
Næste artikelBilleder af Panasonics 2013 lineup af TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.