Forside Nyheder

Nordisk Film Biografer åbner ny biograf i FieldsFoto: Fields storcenter i København


Nordisk Film Biografer åbner ny biograf i 2014


Så er der godt nyt til biografelskere. Nordisk Film åbner 9 sale i storcenteret Fields på Amager i København.


Medlemmer af Nordisk Films Biozone, har modtaget en nyhed om at Nordisk film åbner en 9-sals biograf i Fields i 2014. I mailen skriver Nordisk film:


I efteråret 2014 er vi stolte af at kunne åbne en splinterny, stor og topmoderne 9-sals biograf i Field’s! Biografen bliver blandt de største i Danmark med 1.500 sæder og gigantlærreder i alle sale! I biografen installeres den nyeste digitale billedeteknik, og lydanlægget bliver et af landets største, som kan levere den bedst tænkelige oplevelse, uanset om det er følsomt drama eller højspændte actionbrag, der vises på de store lærreder. Gæsterne vil i den nye biograf kunne opleve alle de store premierefilm samt events og særforestillinger med bl.a. satellittransmitterede shows, ballet- opera-, koncert-, sports- og andre store begivenheder. Alt dette suppleres med et stort og lækkert loungeområde og en masse hjælpsomme og smilende biografmedarbejdere, der sikrer den allerbedste biografoplevelse!


Det er dejligt at se, at der igen åbner nye sale. Der er også nye biografer på vej i Rødovre Centrum storcenter.

Annonce:
Forrige artikelÅrets radioværter styrer DGA 13
Næste artikelLG viser UHD-TV i tre størrelser på CES 2013
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.