Forside Nyheder

Ny Ultra HD kanal


 


Satellit-distributøren Eutelsat har åbnet en demo-kanal med Ultra HD (4K) indhold.Når CES-udstillingen slutter om timer, vil evalueringen bl.a. handle om Ultra HD TV. De TV der håndterer 4K opløsning, den firedobbelte opløsning i forhold til 1080P (full HD).


Men endnu mangler der reelt indhold at vise frem i den opløsning, og det råder satellit-distributøren Eutelsat nu bod på. De har åbnet en demo-kanal med Ultra HD indhold. En kanal der transmiteres via satellit.


Kanalen er til alle der ønsker mere erfaring med Ultra HD, som TV-stationer, produktionsselskaber, TV-distributører, indholdsleverandører og producenter af TV-grej. Mon ikke kanalen også vil blive populær ude i butikkerne, når årets Ultra HD TV skal vises frem.


TV-kanalen sender Ultra HD progressivt i 2160P, med en bitrate på 40 Mbit/s i MPEG-4, og kan findes på Eutelsats satellit på 10 grader øst.


Frequency: 11304 MHz
Polarization: Horizontal
Symbol rate: 27500
DVB-S2
8PSK
FEC 2/3
Pilot ON

Annonce