Forside Nyheder

Optag tv-programmer direkte via din iPhoneCanal Digital TV-guide på iPad


 


Nu kan du indstille timeren, og starte optagelser på farten, på TV-boksen fra Canal Digital.


Canal Digital føjer en ny funktion til deres HD Entertain Center tv-boks. Nu kan du sætte tv-boksen hjemme i stuen til at optage et tv-program, direkte via Canal Digitals TV Guide App til iPhone, iPad eller iPod Touch, også selvom du ikke er hjemme. 


Dermed er det slut med at ærgre sig over den fede film du glemte at optage, inden du gik hjemmefra.  Bliver du forsinket på vej hjem, så du ikke når at se din favorit tv-serie, er det heller ikke længere noget problem.


Med Canal Digitals TV Guide App og en HD Entertain Center tv-boks kan du nemlig optage alle de tv-programmer, du har lyst til, mens du er på farten langt væk fra fladskærmen i stuen.


 
Canal Digital TV-guide på iPhoneCanal Digital TV-guide på iPhone


 


Med den nye fjernoptagelsesfunktion fungerer app?en sammen med tv-boksen HD Entertain Center, hvilket gør det både hurtigt og nemt at optage og slette planlagte optagelser langt fra fladskærmen og tv-boksen hjemme i stuen.


Når du logger dig ind på App?en kobles den automatisk til tv-boksen derhjemme, og så er det blot at finde de programmer du ønsker at optage, trykke på programmet og vælge ?Rec?.


?Jeg tror mange genkender den der lille irritation over ikke at være hjemme, mens et tv-program man rigtig gerne ville have set, bliver sendt. Ofte kan man også sidde og tale om tv-programmer fx i frokostpausen og blive inspireret til noget, man gerne vil se. Her kommer vores nye funktion i tv-guide App?en virkelig til sin ret, fordi det er så nemt med det samme at sørge for at optage programmet, så det ligger klar på ens tv-boks, når man kommer hjem. Det er en brugervenlig og enkel ekstra tjeneste til vores kunder, som vi forventer os meget af?, fortæller Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.

Annonce