Forside Nyheder

Panasonic ZT60 er det nye highend plasma TVPanasonic ZT60 galleri. Fotos: recordere.dk
 


Z-serien vender tilbage hos Panasonic i år, og byder på en upgrade i billedkvalitet.


Hvis du har fulgt Panasonic-modellerne i flere år, så husker du sikkert Z-serien. Først var der Z1, senere Z11, og den serie bød på detaljer hvor der var kælet for såvel indmad som det ydre.


I år vender Z-serien tilbage hos Panasonic, og der er lækkerier for plasma-fans. Selve designet er dog identisk på årets modeller VT60 og ZT60, det er det indre der er forskelligt.


I Panasonic ZT60 sidder et særligt highend plasma display, et Studio Master Panel.


Dette særlige reference-panel leverer den bedste sortgengivelse, som Panasonic kan byde på, og de demonstrationer de gav på CES så absolut lovende ud. Der var ihvertfald noget bedre sort, med flere detaler i de mørke områder, end på sidste års topmodel VT50, der hang ved siden af for sammenligningens skyld.


Panasonic kalder selv ZT60 for absolut topkvalitet i billedkvalitet. Displayet i ZT60 kan gengive flere detaljer end det konventionelle plasma display. Nuancerne kan opløses i hele 30.720 step, i et farverum med flere mulige farvetoner.


ZT60 bygges, samles og kontrolleres i hånden på fabrikken, for at sikre at kvaliteten følger med apparatet helt ud af fabrikken.


Det bliver et TV for de få. Panasonic bygger kun ZT60 i et begrænset antal. Det kommer til salg igennem et mindre antal forhandlere, og prisen er endnu ukendt.


Vi håber at høre mere om denne spændende TV-nyhed, når Panasonic afslører flere detaljer om de europæiske modeller. Det sker på et stort event her i februar.


 


 
Demonstrationen af ZT60 (tv) viste en dybere sort-gengivelse end sidste års VT50 (th).

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.