Forside CES CES 2013

Pioneer hopper med i HDBaseT-alliancen


Pioneer fortsætter ufortrødent med at lave med at lave hjemmebiograf-løsninger, selvom firmaer som Panasonic og Sony har ondt i økonomien.


 De går ikke bag om dansen for at lave samarbejder, der kan forbinde husets AV-enheder med hinanden.


Denne gang handler det om alliancen bag HDBaseT-teknologien, som gør det muligt at streame ukomprimeret HD-indhold (både billede og lyd) til forskellige AV-enheder gennem ét helt almindeligt netværkskabel (Cat. 5e/6). Idéen er at samle alt fra Internetforbindelser og indhold til visse former for enheders strøm i ét kabel.


Pioneer har netop annonceret, at de er gået med i alliancen, der blev startet af Samsung, LG og Sony Pictures. Annonceringen skete i forbindelse med Pioneers deltagelse på CES-messen, der finder sted i Las Vegas i disse dage.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.