Forside CES CES 2013

Ryd op i laderhelvedet med PowerDock5


Et “toast-stativ” med en indbygget USB-lader? Lige hvad enhver gadget-freaks natbord har brug for.


Her er noget, de fleste gadgetfreaks (i hvert fald os her på Recordere) virkelig kan bruge til noget. En af CES-nyhederne fra Griffin Technologies er denne smarte dock, der er en udvidelse af deres PowerDock-koncept. Men modsat den tidligere PowerDock-model, der kun kunne lade to enheder op ad gangen, kan PowerDock klare fem. Og de står endda pænt på række i dertil indrettede ?båse?.


PowerDock5 minder lidt om de bordstativer til ristede brød, man ser på engelske morgenmadsborde, eller en af stativer, nogle bruger til at have dokumenter i. Denne model har så bare fem USB-stik i bunden, så man også kan lade sine dimser samtidig.


Griffin udstiller PowerDock5 på deres CES-stand, hvor vi får en chance for at kigge på den fra på tirsdag. Men allerede nu afslører firmaet, at den lander senere i foråret til 100 dollar, så vi kan forvente at se den her i landet til omkring 6-700 kroner.

Annonce