Forside Nyheder

Rygter om 128GB iPad


Mange af Recorderes læsere bryder sig ikke om alt for hård komprimering af film og musik, og til dem er der nu gode nyheder. Hvis de seneste rygter fra Apple-fronten taler sandt, altså.


Disse rygter siger nemlig, at der er en iPad af fjerde generation på vej, som skruer op for lagerpladsen. En stor, amerikansk forhandler har lækket til websitet 9to5mac.com, at Apple snart er klar med en ?Premium?-iPad, og at denne skulle have dobbelt så stor en lagerplads, som man hidtil har kunnet købe i en af Apples tablets.


9to5mac har også fået et tip om prisen på den nye iPad-model, der i den rene WiFi-version kommer til at koste 799 dollar og i udgaven med LTE og WiFi koster den 929 dollar. Man plejer at skulle gange Apples amerikanske priser med en faktor 8, når dansk moms m.v. kommer oven i. Så priserne skulle altså ligge på hhv. 6392 kroner og 7432 kroner.


Men så er der også plads til en hel del lossless-musik.

Annonce