Forside Nyheder

Så er den ny Office 365 her


 


Office 365 Home Premium


Microsoft har i dag frigivet den nye og længe ventede Office. Nu kan der også tegnes abonnement, og den kan bruges i og med skyen.


Microsoft lancerer nu en cloud-baseret udgave af Office-pakken, som gør det muligt at arbejde i Office overalt. Office 365 Home Premium hedder nyheden.


Uanset om man bruger Office på en laptop, tablet eller smartphone, og uanset hvor i verden man befinder sig, får man adgang til sine dokumenter og personlige indstillinger. Det gør det nemmere for den enkelte forbruger at drage fordele af Office.


?Office Home Premium er ikke bare en ny version af den gamle Office-pakke. Det er en nytænkning af pakken, som vil gøre det nemt at benytte Office overalt og dermed give ekstra tid i de travle familier. Vi vil hjælpe folk til at bruge skyen, når de deler dokumenter og tilgår data, fordi det både er nemmere og mere sikkert. Hvis harddisken brænder sammen, eller der sker noget med USB-enheden, mister man sine data. Det gør man ikke, hvis de ligger i skyen,? fortæller Nana Bule, divisionschef for Office i Microsoft Danmark.


En undersøgelse som Epinion har lavet for Microsoft viser at Office er populær, tre ud af fire svarede ja til at de brugte Office privat. Til gengæld gemmer 91% stadig dokumenterne lokalt på computeren, og det gør den nye Office – med mulighed for integration med skyen – anvendelig.


 


 
Galleri: Microsoft Office 365
 


 


Pris og tilgængelighed


Office 365 Home Premium giver adgang til 2013-udgaverne af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og OneNote og kan installere pakken på fem pc?er eller Macs. Det er også muligt at tilgå applikationerne via tablets og smartphones, dog ikke separate apps (så man skal være online).


Prisen er kr. 799/år og inkluderer, udover Office-programmerne også ekstra 20 GB plads i skyen på Microsoft Skydrive, samt 60 minutters tale på Skype per måned.


Det vil fortsat være muligt at købe en enkelt licens til den klassiske Office-pakke til 999 kroner for Office Home & Student 2013, 1999 kroner for Office Home & Business 2013 eller 3999 kroner for Office Professionel.


 Fakta om den ny Office


Udover muligheden for at bruge det nye Office i skyen, er der flere nye funktioner, som giver helt nye brugsscenarier:  • Touch overalt. Office reagerer lige så naturligt på berøring som på mus- og tastatur-input. Det er nemt at zoome med fingrene, når du læser dokumenter og præsentationer.
  • Tag noter digitalt. Hold styr på dine noter på tværs af flere enheder med OneNote i skyen, uanset om du tager noter med touch, pen, tastatur eller en kombination af disse.
  • Ny måde at læse på. Med Read Mode er det nemt at navigere rundt i tekst, der automatisk justeres i forhold til skærmen, zoome ind og ud i indhold og streame videoer direkte fra dokumenter.
  • Kontaktpersoner. Med Personer i Outlook har du adgang til alle dine kontaktpersoner i Office opdateret med billeder, statusopdateringer, og aktiviteter fra Facebook og LinkedIn.

Om Office 365 Home Premium


Det årlige abonnement er på 799 kroner ? eller knap 67 kroner om måneden. Abonnementet inkluderer:  • Seneste opgraderinger. Som abonnent har du adgang til fremtidige opdateringer af alle de populære Office-programmer: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access.
  • Flere enheder. Abonnenter kan installere deres Office-abonnement på op til fem pc?er eller Macs, samt benytte det på tablets og smartphones.
  • SkyDrive. Med Office 365 Home Premium får du 27GB plads i SkyDrive ? 20GB mere end standard. Office gemmer automatisk dokumenter på SkyDrive, så du har adgang til dine data på tværs af alle dine enheder. Dine dokumenter er også tilgængelige offline og synkroniserer automatisk til skyen ? og mellem enhederne ? når der er forbindelse til nettet.
  • Din Office-profil følger dig. Så snart du er logget ind på Office, vil dine personlige præferencer ? inkl. senest brugte dokumenter, skabeloner og din personlige ordbog, være tilgængelige på tværs af dine enheder. Office husker endda, hvor du var i et givent dokument og bringer dig tilbage dertil ved et klik.
  • Office hvor som helst. Du har også adgang til Office, når du er væk fra dine personlige enheder ? i stedet streames Office inkl. dine personlige præferencer og oversigt over seneste dokumenter til den pc på nettet, som du bruger.
  • Skype. Med abonnementet får du 60 minutters gratis Skype taletid om måneden, som kan bruges til opkald til mobil, fastnet og pc?er verden over.

Annonce