Forside CES CES 2013

Samsung introducerer kurvet OLED TV på CES 2013Prototypen af et kurvet OLED TV på CES 2013


Samsung introducerer kurvet OLED TV på CES 2013
 
På verdens største forbrugerelektronikmesse, CES 2013, i Las Vegas, præsenterede Samsung i dag deres kurvede OLED, som sætter nye standarder for innovation inden for TV-underholdning i hjemmet. Den kurvede OLED-skærm giver dybde i billede og skaber en virkelighedstro visuel oplevelse.
 
Du får samtidig en helt ekstraordinær panoramaoplevelse, der er hidtil uset på traditionelle fladskærms-TV. Når du ser flotte panorama-scener, eksempelvis naturprogrammer eller film, på den kurvede OLED-skærm, føles det som om du træder ind i de smukke omgivelser.
 
Samsung har udnyttet deres ekspertise inden for skærm-teknologi til at optimere billedkvaliteten på det kurvede OLED-TV, hvilket sikrer en behagelig visuel oplevelse. At se TV på den kurvede OLED-skærm er behageligt for øjet, idet den buede skærm medfører samme afstand mellem seer og skærm, fra næsten alle vinkler.Prototypen af et kurvet OLED TV på CES 2013


“Samsung er dedikeret til at udvikle innovative TV-løsninger, der går et skridt videre end hvad brugerne forventer eller i deres vildeste fantasi kunne forestille sig. Vi fortsætter vores tradition med at udvikle innovative TV-løsninger ved konstant at udnytte den nyeste TV-teknologi, til glæde for vores forbrugere”, udtaler HS Kim, Executive Vice President of Visual Display Business, Samsung Electronics.


Kilde: Pressemeddelse, Samsung NordicPrototypen af et kurvet OLED TV på CES 2013Prototypen af et kurvet OLED TV på CES 2013

Annonce